Uspješno završen program “Upoznaj judo!”, krenule prijave za judo školu JK Vinkovci

U prostoru Sokolskog doma u Vinkovcima održana je završnica programa “Upoznaj judo!” koji je Judo klub Vinkovci uz uz potporu Županijskog saveza športova Vukovarsko-srijemske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca provodio tijekom kolovoza.

Program se sastojao od prezentacije padova koju su polaznici izveli u dvorani, a nakon toga je upriličena svečana dodjela priznanja za sudjelovanje. Nakon podjele priznanja uslijedilo je zajedničko druženje roditelja, djece i klupskih članova.

Prema prikupljenim anketama koje su provedene za mjerenje zadovoljstva uključenih u program 100% roditelja je zadovoljno prostornim uvjetima te stručnim radom, dok će judo nastaviti trenirati u klupskoj školi JK Vinkovci Vinkovci gotovo svi polaznici ovog programa. Sve informacije o judo školi koja je besplatna u razdoblju od 6. rujna do 31. prosinca 2021. dostupne su na facebook stranici Judo klub Vinkovci te na internet stranici www.judo-vinkovci.hr. Prijave/privole objavljene na gore navedenim mjestima šalju se na e-mail: judo.judoklubvinkovci@gmail.com ili ubacuju u poštanaki sandučić JK Vinkovci na adresi H. D. Genschera 1, Vinkovci.