UTAKMICA ŽIVOTA Komšo, nisi sam, uz tebe smo!

Cibalia će ove srijede protiv Rudeša u zaostaloj utakmici 18. kola Druge HNL biti oslabljena za trojicu kartoniranih (Bubnjar, Mešanović, Miljanić), a kontra drugoplasirane momčadi lige trener Darko Jozinović neće moći računati ni na Roberta Perić-Komšića.

Stasiti centarfor bio je junak nedavne pobjede nad Jarunom, ljevicom je sprašio volej u rašlje za pobjedu 2:1 i – „nestao s radara”. Nije bio u konkurenciji ni za prošlosubotnji dvoboj u Sesvetama, a u pozadini svega je intimna obiteljska drama koju proživljava 23-godišnji nogometaš.

Naime, Perić-Komšić već neko vrijeme nalazi se u Turskoj gdje će u četvrtak – na klinici specijaliziranoj za transplantacije – biti podvrgnut operativnom zahvatu kojim će mu biti odstranjen dio jetre koji će potom donirati teško oboljeloj majci Ljiljani.

Uz duboku vjeru kako će sve proći u najboljem redu i da će Robert i njegova majka pobijediti u zajedničkoj utakmici života, možemo samo debelim flomasterom podvući: Komšo, nisi sam, uz tebe smo! Sretno Robertu i majci Ljiljani!