Valentinovo u Vukovaru – Marija i Ivan Bertok skoro punih sedam desetljeća u sretnom braku

Ivan i Marija Bertok FOTO: Grad Vukovar

Grad Vukovar već tradicionalno, jedanaestu godinu zaredom, obilježava Valentinovo za bračne parove s područja grada Vukovara koji imaju 50 i više godina braka. Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju, Grad Vukovar odlučio je pronaći primjeren način za nastavak ove lijepe tradicije.

Kako bi radosno obilježili Dan zaljubljenih, vukovarske bračne parove koji su u braku 50 i više godina Grad Vukovar darovao je poklon bonom za ručak ili večeru, a koji mogu iskoristiti do kraja mjeseca veljače.

Prigodom Valentinova vukovarske bračne parove koji su u braku 50 i više godina posjetio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava te im zaželio još puno zajedničkih godina u zdravlju, miru, ljubavi i sreći.

– Sukladno epidemiološkoj situaciji odlučili smo i ove godine uljepšati Valentinovo za naše sugrađane treće životne dobi. Ovim Vukovarcima koji nas uče nas da su razumijevanje, poštovanje i ljubav vrijednosti koje treba njegovati, želimo još puno sretnih zajedničkih godina – rekao je Penava.

Svoje Valentinovo danas su obilježili i supružnici Bertok, Marija i Ivan, Vukovarci s najviše godina braka koji ove godine slave 68 godina bračne ljubavi te ističu da je za bračnu ljubav koja traje toliko godina neophodno uzajamno razumijevanje.