VATERPOLO DIVLJA LIGA Ivo Jurić: Svi su dobrodošli, tkogod zna plivati!

Pred nama je jubilarno 20. izdanje vaterpolske Divlje lige koje će i ove godine biti održano na vinkovačkoj Banji. Zna se i termin!

– Održavanje turnira predviđeno je u nedjelju, 14. kolovoza. Naravno, bude li nepovoljno vrijeme, a to još ne znamo jer prognoza nije dostupna, odgodit ćemo priču za tjedan dana, za 21. kolovoza – napominje Ivo Jurić, jedan od organizatora ovog događaja koji je već pustio debelo korijenje i bez kojeg je ljeto na popularnom vinkovačkom kupalištu naprosto nezamislivo.

Događaj je to koji promovira vaterpolo, sport, zdrav život uopće, ali i okuplja, razvija duh zajedništva. Prošle godine na turniru su nastupile četiri ekipe, pobijedio je Orion koji je u finalu detronizirao Somove s Banje, pretprošlogodišnje pobjednike.

– Nastupiti može tkogod želi, pod uvjetom da zna plivati. Ako nema ekipu, ubacit ćemo ga već u neku, nema brige. Kotizaciju od 20 kuna po igraču mogu uplatiti i oni koji neće aktivno sudjelovati u igri, ali hoće u druženju uz roštilj nakon turnira. Uplatu i prijavu moguće je obaviti na šanku ugostiteljskog objekta na Banji, a sve informacije dostupne su na moj broj mobitela 095/923-15-40 – dodao je Jurić.

Sve je, dakle, jasno. Vidimo se 14. kolovoza na Banji!