Veliko zanimanje za prvu izložbu oldtimera u povijesti Jarmine

Potpuno razumljivo je zamjetno zanimanje koje su Jarminčani iskazali za današnju izložbu starih automobila, popularnih oldtimera, održanu u središtu mjesta u okviru Dana Općine Jarmina. Baš nikada dosad Jarmina nije bila domaćin ovakvom događaju čiju su organizaciju potpisali Općina Jarmina i Oldtimer klub „Stari sjaj” iz Vinkovaca.

– Strahovali smo pomalo od lošeg vremena, ali poslužilo nas je… Ovim događajem stavili smo točku na „i” obilježavanja Dana Općine Jarmina, trudili smo se našim sumještanima omogućiti bogat i sadržajan program, nadam se da smo u tome i uspjeli. Današnji program proširili smo i „napuhancem” kojim smo razveselili najmlađe, a dogodine ćemo načiniti i dodatne iskorake – rekao je općinski načelnik Goran Ileković.

Na današnjoj jarminačkoj izložbi punim sjajem zabljesnulo je 60-ak automobila i 15-ak motocikala. Osim iz Hrvatske (Vinkovci, Đakovo, Osijek, Virovitica, Bjelovar…) na izložbi su sudjelovali i gosti iz Bosne i Hercegovine i Srbije. Bilo je lijepo, dojmljivo.