Veterani Dilja opet bez 1/8 finala na PH kojemu će dogodine možda biti domaćini

Polovično zadovoljni vratili su se veterani NK Dilj Vinkovci s 23. Prvenstva veterana HNS-a koje je proteklog vikenda održano u Rovinju. Ponovno su, baš kao i prošle godine u Metkoviću, domaćinu 22. državne smotre, zapeli u skupini…

– Obje utakmice izgubili smo 0:1, najprije nas je porazila Sava Strmec, a onda i Mostanje Karlovac. Protiv Karlovčana smo promašili puno toga tako da nismo ni zaslužili prolaz. Doduše, ni poraz na koji smo osuđeni potkraj utakmice u kojoj nam ni bod nije dovoljan za sljedeću rundu – izvijestio je kapetan Diljevih veterana Zvonimir Vrselja u osvrtu na rovinjski turnir koji je osvojila kutinska Moslavina.

No, golem iskorak načinjen je u kontekstu organizacije domaćinstva 24. Prvenstva veterana HNS-a za što su iz NK Dilj istaknuli kandidaturu. S delegacijom Komisije za veterane HNS-a u Rovinju je s tim u svezi održan obećavajući sastanak.

– Na dobrom smo putu da u zadnjem vikendu rujna sljedeće godine budemo domaćini ovog natjecanja. Dobili smo određene smjernice, uskoro ćemo vidjeti gdje smo u segmentu potrebnih uvjeta. Trebaju nam tri terena pod rasvjetom, od toga jedan s umjetnom podlogom. I smještajni kapacitet od 500-600 mjesta. Sve u svemu, priča se ne uopće ne čini nerealnom – zaključio je Vrselja.