Vignjević nakon Spačvine pobjede nad Osijekom (36:33): Noge su malo teške, ali izgledamo skroz OK…

Seriju provjernih utakmica rukometaši Spačve nastavili su gostujućim ogledom protiv Osijeka. U pobjedu 36:33 vinkovačkog premijerligaša najviše pogodaka ugradio je osmerostruki strijelac Frane Blašković, a šest pogodaka dodao je Marko Vignjević koji će karijeru ipak nastaviti u narančastoj odori, premda je njegov odlazak iz Spačve bio izgledan kao seks prve bračne noći!

– Bilo je mnogo upita, ali nijedne konkretne ponude. S druge strane, sve što je sa Spačvom dosad dogovoreno je i ispoštovano, pa nisam imao potrebu srljati u nekakve sumnjive angažmane koji su se nudili – kaže Vignjević koji će tako i u nadolazećem izdanju Paket24 Premijer lige ostati Spačvina udarna igla.

Narančasti su, tek kao podsjetnik, u prvom kontrolnom susretu izgubili od Nexea (28:39), a u drugom su bili bolji od Osijeka, plus tri (33:30), baš kao i u sinoćnjem, trećem.

– Izgledamo dosta dobro, iako su noge još uvijek teške, što je i razumljivo u ovoj uvodnoj fazi priprema u kojoj je bilo dosta trka. Sada počinjemo raditi na taktičkim finesama, krećemo od obrane, a polako se i kadrovski kompletiramo. Nađ se priključio, uskoro očekujemo i BiH U-19 reprezentativca Peštića te Božičevića koji nije s nama također zbog reprezentativnih obveza prema U-19 reprezentaciji Hrvatske – dodao je Vignjević.

Spačva će novu provjeru imati u subotu, 21. kolovoza, kada gostuje u BiH, preciznije u Gračanici.