VIJESTI IZ CENTRALE “Snaga i zajedništvo HDZ-a rezultirat će velikom pobjedom na izborima”

IZVOR: HDZ VSŽ

Vukovarsko-srijemski HDZ održao je sjednicu stranačkog vodstva koja je održana u Vrbanji. Novost je to u djelovanju ove stranke čiji su se čelni ljudi posljednja dva, tri tjedna razletjeli po cijeloj županiji.

– Ponovno je stranka na nivou onih dana kada je naša županijska organizacija bila najjača organizacija HDZ-a u Hrvatskoj. Proširena sjednica Županijskog odbora održana u Vrbanji ponudila je poznatu sliku snage i zajedništva članova Hrvatske demokratske zajednice koje će, nema sumnje, rezultirati velikom pobjedom na predstojećim parlamentarnim izborima, objavljeno je na stranačkim stranicama.

Nadalje, navodi se kako je v.d. predsjednika Županijskog odbora Ivan Bosančić  predložio održavanje županijskih sjednica u što više različitih gradova i općina, a što do sada nije bilo praksa.

– Svaki član, bio on iz Vinkovaca, Vukovara, Županje ili iz Soljana, Vrbanje, Drenovaca ima snagu i odgovornost raditi na promicanju demokršćanskih vrijednosti Hrvatske demokratske zajednice u svojim sredinama, stoji u objavi.

Ono što posebno upada u oko, a nije se moglo primjerice vidjeti početkom mjeseca, jest puna dvorana stranačkih dužnosnika. Podsjetimo, kada je početkom veljače Bosančić izabran za v.d. predsjednika županijskog Odbora HDZ-a, broj stranačkih dužnosnika bio je taman za popuniti mini-bus. 

Gledajući sinoćnju sliku, stvari su se drastično promijenile u korist Bosančića, barem što se tiče stranačke discipline…