Vinkovačka kladivašica Nikolina Josipović srebrna na PH za mlađe juniorke!

Sjajne vijesti stižu nam iz Varaždina gdje je danas održano atletsko Prvenstvo Hrvatske za mlađe junior(k)e na kojem je Nikolina Josipović, članica AK Cibalia, osvojila srebrno odličje, uz novi osobni rekord. Trener Josip Krpan prštio je od sreće i zadovoljstva!

– Ne da sam sretan i zadovoljan, nego sam presretan i prezadovoljan! Nikolina je bila sjajna, dvaput je popravila osobni rekord. Dosadašnji je iznosio 50,50 metara, a danas je dobacila najprije do 51,31 metara, a onda i do 51 i pol metar, dovoljno za srebro – referirao je Krpan iz čije je radionice tako izišla još jedna medaljašica s državne smotre.

Nije mnogo nedostajalo da se vinkovačka ekspedicija u Vinkovce vrati s još jednim odličjem iz baroknoga grada…

– Sara Petrović (također kladivašica, op. a.) bacila je 48,26 metara, što je oko metar i pol manje od rezultata vrijednog bronce. Sara je na kraju završila na 6. mjestu – napomenuo je Krpan.

A sedma je u poretku bila Nikolina Vukasović s 35,28 metara, uz Krpanovu završnu napomenu:

– Nikolina je još uvijek kadetkinja i ostvarila je danas bolji rezultat od Kristine Dragojević, aktualne kadetske prvakinje Hrvatske. Dakle, zlata vrijedan rezultat. Čestitke curama, bile su sjajne!

Čestitke i treneru Krpanu, štošta je i do njega!