Vinkovčanin pokrenuo grupu „Izbacite trokut iz Domaćice!”; dobio odgovor iz Kraša!

Screenshot/Kraš.hr

Jedan Vinkovčani prije nekoliko mjeseci pokrenuo je javnu Facebook grupu s jednim ciljem – izbacivanje trokuta iz omiljenog keksa Domaćica. Razloge pokretanja grupe možemo samo nagađati, no na ovu izuzetnu akciju nije ostala imuna niti korisnička služba Kraša koja je poput Janice Kostelić u najboljim danima radila slalom kroz odgovore.

No krenimo redom.

Izravnim upitom prema Krašovoj „Kontroli kvalitete!”, naš sugrađanin poslao je upit sljedećeg sadržaja:

Poštovanje, imam jedan problem s Domaćicom keksićem. Imam jednu frendicu kojoj jako smetaju keksići oblika trokutića (nisu anatomski oblikovani usnoj šupljini) te bih vas molio da mi odgovorite da li bi mogla u budućnosti Domaćica biti bez oblika trokuta. Bilo bi zanimljivo provesti istraživanje koliko zapravo ljudi ima negativan stav prema trokutićima. Hvala vam lijepo i lijep pozdrav iz Vinkovaca, stoji u upitu koji je i javno objavljen u grupi.

Je li bilo iznenađenja kada je stigao odgovor, ne znamo, ali znamo da je odgovor Kraša uistinu stigao:

– Poštovani gospodine, hvala Vam na javljanju i originalnom upitu. Dosad nitko nije problematizirao trokut u kutiji, a bome niti u usnoj šupljini. Ako joj toliko smetaju trokuti preporučite frendici da poseže za ostalim oblicima, a drugima neka prepusti svoje hrskave trokutiće Domaćice. Slatki pozdrav Vama i frendici. Vaš Kraš, odgovor je najpopularnije domaće konditorske tvrtke.

Ne mireći se s odgovorom, naš sugrađanin od Kraša je zatražio – ispriku.

– Poštovanje, vidim da izbacivanje trokuta ne dolazi u obzir i s tim se pomirismo, alić jedući našu omiljenu slasticu, skužismo nepravilnosti na jednom keksiću koji je glaziran s gornje strane. Kao potvrdu toga šaljemo fotografije koje su neoboriv dokaz naše tvrdnje te bih vas molio ispriku. Lijep pozdrav iz Vinkovaca.

Ovim činom završila je (za sada) korespondencija između našeg sugrađanina i Kraša, a ukoliko želite dati podršku ovim naporima, probajte se pridružiti ovoj grupi 😉