Vinkovčanin Tomislav Čuljak nakon 3:1 njegova Širokog Brijega protiv Vllaznije: Rezultat dobar, koliko i opasan!

Vinkovački nogometaš Tomislav Čuljak i njegovi suigrači iz Širokog Brijega nakon prve utakmice 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv albanske Vllaznije ima(ju) mnogo razloga za zadovoljstvo. Ne i za spokoj…

– Bili bismo spokojni da smo kod 3:0 zabili za 4:0, a imali smo dva-tri zicera. Promašaji su nam se osvetili u sudačkoj nadoknadi kada smo primili pogodak, završilo je 3:1. Rezultat dobar, koliko i opasan – referirao je Čuljak koji je u pobjedi participirao maksimalnom minutažom i zapaženom izvedbom.

Uzgred, možda će nekoga zanimati, dvaput je (iz kaznenih udaraca) za Široki Brijeg zabio Stanić (43. i 53. minuta), a jednom Lukić (77. minuta)… 

– Taj primljeni pogodak malo je pokvario ukupni dojam i atmosferu koja je bila veličanstvena. S tribina Pecare bodrilo nas je 4.000 navijača. Ozračje koje nosi i u kojemu naprosto ne možeš odigrati loše.

Uzvrat u Skadru na rasporedu je sljedećeg četvrtka:

– Imamo vrlo aktivan rezultat, ali nema opuštanja. Po svemu smo bolja momčad, no jedino ako smo na maksimumu. A vjerujem da ćemo biti, jer smo svjesni što nam donosi prolazak dalje; novu europsku avanturu, novu prigodu za afirmativni iskorak, promociju kluba, grada, nas samih….

Sve to u dvoboju protiv ciparskog AEL-a iz Limassola koji čeka boljeg iz dvoboja Široki Brijeg – Vllaznia.

– Čuo sam da je Limassol prekrasan grad. I zbog toga se isplati potruditi, zapeti iz petnih žila. Optimist sam, možemo mi to – zaključio je Čuljak.