VINKOVCI Prijave za program “Zaželi” do 7. rujna

Iz vinkovačke gradske uprave pozivaju sugrađane, pripadnike ciljane skupine da ispune obrazac i prijave se za sudjelovanje u projektnim aktivnostima poziva “Zaželi – prevencija institucionalizacije, objavljenog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
 
Projektom je predviđeno pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama (65 i više godina) i osobama s invaliditetom (starijim od 18 godina) i to kroz organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.
Prijava na iskaz interesa i popunjavanje obrasca je informativne prirode i služi isključivo u svrhu utvrđivanja potencijalnog broja korisnika/ca za prijavu projekta, a u skladu s prijavom projektnog prijedloga na poziv “Zaželi prevencija institucionalizacije” Grad Vinkovci prijavljuje projekt čija je osnovna aktivnost pružanje usluge potpore i podrške ciljanoj skupini.
 
Sve detaljne podatke i upute vezane uz Iskaz interesa za sudjelovanje u projektnim aktivnostima, od toga tko čini ciljanu skupinu pa do samog obrasca kojeg je potrebno ispuniti, možete pronaći OVDJE, uz napomenu da se obrasci popunjavaju i dostavljaju u mjesnim odborima svakim radnim danom u vremenu od 7.30 do 10.30 sati, najkasnije do 7. rujna.