VINKOVCI U četvrtak počinje nova sezona radionice pisanja za mlade KoLibri

Radionica pisanja za mlade KoLibri, koja je s radom započela prošle godine, u četvrtak (9. studenog) kreće u drugu sezonu… 

– Radionica je namijenjena mladima u dobi između 15 i 25 godina – uvodno je informirala prof. Nikolina Maletić, voditeljica radionice, otkrivajući potom još neke detalje:

– Temelj rada bit će kratka priča i poezija, uz mnogo čitanja suvremenih autora. Prethodno iskustvo pisanja nije neophodno.

Prvo 90-minutno okupljanje zakazano je, dakle, za ovaj četvrtak u 18.30 sati. Mjesto radnje? Odjel za mlade Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci.

– Iz višegodišnjeg iskustva znam koliko je bitan taj rad s mladima, koliko donosi, i njima, i meni. Ako je netko zainteresiran za ovu našu priču, a u četvrtak iz nekog razloga nije u mogućnosti doći, može nam se priključiti naknadno. Radionice ćemo održavati dvaput mjesečno. Jako se veselim – dodala je u zaključku prof. Maletić.
 
Zainteresirani za ovu zanimljivu i edukativnu radionicu mogu se (pri)javiti na e-mail: nikolina.maletic10@gmail.com ili u inbox Facebook stranice Lektura i točka