Vinkovci uživali u Konjičkoj reviji; je li došlo vrijeme za hipodrom?

IZVOR: Grad Vinkovci

Zahvaljujući entuzijastima okupljenim oko vinkovačkog Konjičkog kluba Maestoso gdje predsjednik kluba Danko Drobnjak zajedno sa Stjepanom Drmićem u tišini radi vrhunski posao, naš grad danas je bio sjedište konjičkog sporta u Hrvatskoj. Tako je u okviru XI. Vinkovačke konjičke revije održan dvostruki program 1. kola Croatia kupa u vožnji jednoprega, ali i dvoprega. I dok su se brojni natjecatelji borili za plasman i prestiž u ovom plemenitom sportu, još brojniji posjetitelji tijekom dana mogli su uživati u posebnoj točki koju su održali mađarski Čikoši, ali i u besplatnim vožnjama fijakera, jahanju i ostalom programu pripremljenom za najmlađe.

Cijeli današnji tako tako je obilježen sjajno organiziranoj Vinkovačkoj reviji koja je pokazala ako ovaj grad ima raznovrstan potencijal, ali koji dodatno treba nadograđivati i njegovati kako vi se vinkovačka svestranost prikazala u punom svjetlu. Jer, konjogojstvo je kroz čitavu vinkovačku povijest utkano u živote Slavonca. 

U ovom slučaju, konkretno, Vinkovcima treba i Vinkovci zaslužuju hipodrom. U prvu ruku, ako treba, i u najjednostavnijem obliku!