VINKOVCI Za sav promet zatvorene ulice u užem centru grada do 15 sati

U organizaciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske u četvrtak, 2. svibnja 2024. godine u Vinkovcima održat će se memorijalna atletska cestovna utrka „12 kilometara za 12 redarstvenika“ u čast i spomen na tragičnu pogibiju dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu 2. svibnja 1991. godine.

Građane obavještavamo kako će policijski službenici na trasi odvijanja utrke od 11 do 15 sati, u razdoblju prolaska trkača, za sav promet zatvoriti dionice cesta u Vinkovcima i to:

Trg bana Josipa Šokčevića – Ulica bana Jelačića ( od Trga bana Josipa Šokčevića do križanja sa Istarskom ulicom) – Duga ulica (od Trga bana Josipa Šokčevića do križanja s Ulicom H.D. Genschera) – Ulica H.D. Genschera (od križanja sa Dugom do križanja s Ulicom Josipa Lovretića) – Trg  Vinkovačkih jeseni – Ulica Matije Gupca (od Trga Vinkovačkih jeseni do Makedonske ulice) – Bosutska ulica.

Molimo vozače za strpljene, da u vremenu zatvaranja pojedinih dionica koriste alternative pravce, te da poštuju smjernice i upozorenja policijskih službenika.