Vladimir Andrić posljednji se put oglasio po pitanju neopravdanog uhićenja u Njemačkoj!

Ilustracija

Vinkovački glumac Vladimir Andrić na svom Facebook profilu prenio je Priopćenje za javnost koje je sastavio njegov odvjetnik Markus Okolisan koji je uspješno priveo njegov dramatični slučaj kraju. Tekst donosimo u nastavku:

Evo još samo ovo i onda nastavljam živjeti svoj život do neke nove nedaće.

Dolje je fotografija priopćenja za javnost koje je sastavio moj odvjetnik Markus Okolisan i koju svi novinari koji me ovih dana zovu i traže izjave, reportaže i priče slobodno mogu podijeliti.

Nisam želio od ovoga praviti medijsku priču, status kojeg sam napisao u petak 26. 8. bio je namijenjen svim mojim “virtualnima” i pravim prijateljima, njime sam želio svima kazati istinu i zaštiti svoju obitelj od stotine nepotrebnih pitanja.

Toga dana apsolutno sve je ukazivalo da ću nekoliko tjedana u istražnom pritvoru čekati izručenje u famozni Essen kako bi pred sucem istrage dokazao svoju nevinost.

Prašina koja se podigla zbog mog pritvora pridonijela je tome da njemačke vlasti ipak zavire u moj predmet prije svih rokova.

Uprava kazališta i moja obitelj prikupili su i poslali stotine dokaza o mojim predstavama i putovanjima u periodu za kojeg sam bio optužen, sudac istrage u Essenu, uvidom u dokaze, donosi odluku koja nije baš uobičajena u njihovoj pravosudnoj praksi..

“ODLUKU O TRENUTNOM VANRASPRAVNOM OSLOBOĐENJU BEZ IZRUČENJA”

Zahvaljujem se ljudskim maksimumima Mladena Martinovića i Ivana Perana koji su me brzo i sigurno dovezli mojoj obitelji.

–        Ne ostavljate svoje osobne iskaznice bez nadzora,

–        SAMI napravite LOŠE kopije svojih osobnih iskaznice koje ćete ostavljati na recepcijama hotela … iako ni to ne garantira potpunu sigurnost.

Poanta priče je da NITKO OD NAS NIJE APSOLUTNO SIGURAN I DA SE NA ŽALOST OVO MOŽE DOGODITI SVAKOME.

A u komentaru pogledajte kuću koju je srpski narko kartel iznajmio na osnovu fotokopije moje osobne iskaznice.

Krenula je nova sezona u našem kazalištu i bliže nam se Vinkovačke Jeseni i okrenimo se tome.

OVER AND OUT