Vođinačka Mladost najbolja u Novim Mikanovcima, osvojila 25. Špoljarićev memorijal

Nogometaši Mladosti iz Vođinaca pokazali su najviše na 25. Memorijalu “Drago Špoljarić”

Vođinačka Mladost osvajač je 25. Memorijala „Drago Špoljarić” zahvaljujući boljom igrom u završnih pola sata finalnog ogleda protiv Sloge iz Novih Mikanovaca, inače besprijekornog organizatora dvodnevnog natjecanja.

Sloga je pogotkom Gašpara vodila do 58. minute, a Vođinčani su okrenuli stanje na semaforu pogocima Domagoja i Davida Lajtmana, Suppigera, ali i autogolu Karakaša.

U dvoboju za 3. mjesto antinska Mladost izdominirala je prkovački Slavonac s uvjerljivih 6:2; čak četverostruki strijelac bio je Matanović, po jednom su za pobjedničku momčad poentirali i Belić te Matej Ivanković, dok su za Slavonac strijelci bili Palijan i Perković.

Špoljarićev memorijal specifičan je po tome što se po njegovu završetku ne biraju najbolji igrač i vratar. Proglašava se samo najbolji strijelac, a to je bio antinski golgeter Stjepan Matanović.

Rezultati – polufinale: Sloga – Mladost (A) 2:1 (Cindrić, Salopek/Vengring), Mladost (V) – Slavonac 3:1 (David Lajtman, Pintarić, Blažević/Hajt); za 3. mjesto Slavonac – Mladost (A) 2:6, Sloga – Mladost (V) 1:4.