Vođinački načelnik Kordić: Napadač je HSS-ovac Tomislav Ivić, napad je motiviran osobnim interesom!

IZVOR: Službena Facebook stranica Martin Kordić, načelnik Općine Vođinci

Prošle nedjelje, 4. lipnja, u 1.40 sati, u jednom ugostiteljskom objektu u Vođincima teško je ozlijeđen načelnik Općine Vođinci Martin Kordić (Hrvatski suverenisti). Kojemu smo poslali upit sa zamolbom o komentaru noćnog incidenta koji smo i dobili. Prenosimo ga integralno i u cijelosti:

Poštovani,

na navedeni događaj prema uputi PU vukovarsko-srijemske ne bih se posebno očitovao. Ono što mogu reći jest da je napadač predsjednik ogranka HSS-a Vođinci Tomislav Ivić te da je napad motiviran zbog osobnih interesa. U incidentu je sudjelovao i njegov maloljetni sin.

Također želim naglasiti da još jedan oporbeni vijećnik koristi svaku priliku da me vrijeđa, psuje i prijeti, iznosi laži i neistine na rad Općinskog vijeća i mene kao načelnika i time dovodi u zabludu pojedine mještane Općine Vođinci. S njim sam prije mjesec dana imao verbalni okršaj koji je zamalo završio i fizičkim obračunom.

Smatram da su napadi povezani, politički motivirani te iz istih osobnih interesa. Ponukan ovim neugodnim iskustvom od 04. lipnja 2023. godine svaki idući napad prijaviti ću PU vukovarsko-srijemskoj. Za sada to je sve što želim izjaviti na tu temu.