Vukovar 1991 prosuo dva boda u Kutjevu! Milardović: Vukovar 2:2? Je l’? Ne znam, ne pratim ih…

Josip Milardović FOTO: Facebook NK Zrinski Jurjevac

Koliko trećeligaški travnjaci ove sezone znaju biti skliski naslućivalo se već i prošle subote kada je Vukovar 1991 čupao, pa na kraju jedva i iščupao, bodove u domaćoj utakmici protiv Vuteks-Sloge (za 2:1 pobjedu zabio Gonzalez u 6. minuti nadoknade!).

Vukovarci su, međutim, važne bodove prosuli danas u Kutjevu gdje su u utakmici 30. kola Treće HNL Istok protiv istoimenog domaćina vodili 2:0 (Tustonjić, Aleksić). No, uporni domaćin odbio je predaju, izjednačio je na 2:2 (poravnao je Aleksić koji je danas, eto, pogađao u obje mreže) i otkinuo tako Bojkovoj momčadi dva možda i ključna boda u borbi za naslov prvaka!

– Izgubili smo već dobivenu utakmicu… Prvi gol primili smo u zadnjoj sekundi 1. poluvremena, drugi smo si sami zabili. Doslovno smo sami sebe pobijedili, ovaj remi je kao poraz. Već mi je pun kufer priče o tome što smo sve u stanju promašiti… – rezigniran je nakon dvoboja u Zlatnoj dolini bio trener Vukovara 1991 Miroslav Bojko.

Je li rezultat iz Kutjeva u taboru Zrinskog – koji je u Bukovlju bio bolji od domaćeg Slavonca 3:2 (Vrdoljak 2, Santos) – izazvao tsunami oduševljenja, upitali smo trenera Jurjevčana Josipa Milardovića?

– Kako su prošli? 2:2? Je l’? Ne pratim Vukovar, stvarno. Fokusiran sam na moju ekipu. Danas je u Bukovlju bilo jako dobro. Da, imamo sada dva boda više od njih četiri kola prije kraja… Ha, čujte, volio bih da utakmica zadnjega kola u kojoj igramo protiv Vukovara kod kuće ne odlučuje o prvaku. Ali, ako i bude odlučivala, znat ćemo se postaviti. Vjerujem u moju momčad – poručio je Milardović.

Lider trećeligaškog istoka Zrinski (dakle, dva boda više od Vukovara 1991) do kraja sezone ima sljedeći raspored; Sloga (NG) u gostima, Marsonia kod kuće, Oriolik u gostima i Vukovar 1991 u Jurjevcu.

Vukovar 1991, pak, ima sljedeći itinerer do kraja; Bedem kući, NAŠK vani, Graničar kući pa – majka svih bitaka u Jurjevcu!