VUKOVAR U subotu od 9 do 13 sati posebna regulacija prometa zbog 4. Vukovarskog polumaratona

FOTO: Facebook stranica Vukovar Half Marathon

U subotu, 28. svibnja 2022. godine, u Vukovaru će biti održan 4. Vukovarski polumaraton, događaj koji će prema predviđanjima okupiti preko 500 sudionika u dvjema utrkama, na 5 i 21 kilometar. Dan ranije u Vukovaru će biti upriličen još jedan sportski događaj, Erste plava liga, na kojoj se ove godine očekuje više od 700 sudionika, tako da će tijekom dana u Vukovaru biti aktivno preko 1.200 sportaša!

Održavanje subotnjeg 4. Vukovarskog polumaratona iziskuje posebnu regulaciju prometa u razdoblju od 9 do 13 sati. Za potrebe ovog događaja bit će zatvorene sljedeće ulice: Josipa Jurja Strossmayera, Parobrodarska, Dunavska šetnica, Županijska kod Luke Vukovar, Priljevo, Kudeljarska, Matice hrvatske, 204. vukovarske brigade, kardinala Alojzija Stepinca, Frankopanska, Stjepana Radića, Trg Slavija, bana Josipa Jelačića do skretanja iza salaša Goldschmidt, Šamac, Samostanska, Trg hrvatskih branitelja i ulica dr. Franje Tuđmana.

Iz gradske uprave građane mole za razumijevanje i potiču na to da sve aktivnosti planirane za taj dan obave prije samog četverosatnog zatvaranja prometnica te da tijekom ovog sportskog događaja iziđu na ulice i raznim (glazbenim) rekvizitima bodre sve trkače koji su došli trčati u Vukovar!