Vukovarsko-srijemska županija darivala najpotrebitije povodom uskrsnih blagdana

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić povodom uskrsnih blagdana, tradicionalno već, darivao je prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, kao i ustanove koje skrbe o osobama s posebnim potrebama te donacijom ustanove koje skrbe o mnogočlanim obiteljima.

Župan Galić je donirao Caritasu Vukovarskog i Vinkovačkog dekanata koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, a koji im se obraćaju za pomoć. Također, donacija je otišla i na adresu socijalnih samoposluga u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci koja okuplja mnogočlane obitelji, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi.

Isto tako, u ustanovama socijalne skrbi na području naše županije prigodnim je paketićima razveselio štićenike Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, kao i Posebni odjel Osnovne škole Antuna Gustava Matoša u Vinkovcima koji pohađaju učenici s posebnim potrebama, a bez paketića nisu ostali ni korisnici Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci.

Udrugama koje skrbe o osobama s posebnim potrebama, župan Galić je paketićima darivao članove Društva „Golubovi“ Županja, Udruge UZOSIO „Golubica“ Vukovar, Udruge „Vukovarski leptirići“ Vukovar te Udruge „Zvjezdice“ Gunja.

Djeci koja su smještena u udomiteljskim obiteljima na području naše županije župan Galić želio je prigodnim uskrsnim paketićima učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane te je svima uputio i prigodnu čestitku.