Vukovarsko-srijemski „plavci” pobjednici 26. Memorijala „Josip Jović”

U Aržanu, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, ujedno i na području PU splitsko-dalmatinske, održan je 26. memorijalni malonogometni turnir u spomen na prvog poginulog redarstvenika Josipa Jovića, pripadnika specijalne jedinice policije MUP-a koji je poginuo je 31. ožujka 1991. godine na Plitvicama.

Organizaciju turnira organizirala je Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave splitsko-dalmatinske i IPA Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.

Na turniru je sudjelovalo 11 malonogometnih ekipa policijskih uprava i ekipa Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu te osam ekipa braniteljskih udruga. Nakon dva dana nadmetanja prvo mjesto i prijelazni pehar zasluženo je osvojila ekipa PU vukovarsko-srijemske pod vodstvom voditelja Službe za javni red i sigurnost Ante Zovka.

U finalnoj utakmici PU splitsko-dalmatinska imala je težak zadatak obraniti naslov osvojen 2021. godine. Nakon osnovnog dijela ogleda koji je završio bez pogodaka pristupilo se izvođenju dodatnih šesteraca gdje je ekipa PU vukovarsko-srijemske imala više koncentracije, taman dovoljno za pobjedu 5:4. Čestitamo našim „plavcima” na zasluženom trijumfu!