Za „Volonterski tim godine” HCK proglasio Dramsku sekciju Kluba Mladih vinkovačkog Crvenog križa!

Temeljem odluke nacionalnog društva Hrvatskog Crvenog križa za „Volonterski tim godine” Hrvatskog Crvenog križa proglašena je Dramska sekcija Kluba Mladih Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci. Veliko je to priznanje i čast za Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci, kao i za Grad Vinkovce.

Tim povodom – a u okviru obilježavanja Međunarodnog dana dobrovoljnog rada za ekonomski i društvenu napredak – danas je u velikoj vijećnici Grada Vinkovaca, uz primjenu epidemioloških mjera, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić upriličio prijam za 13-eročlani volonterski tim Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci.

Pod vodstvom referentice socijalnih djelatnosti i za rad s mladima i volonterima Tene Galić sačinjavaju ga: Matej Lovrić, Antonio Vukovac, Jakov Zucić, Rinesa Jahaj, Ana Stojanović, Valentina Kostančar, Borna Matić, Iva Mitrović, Ana Ešegović, Lara Pedić, Jakov Jozinović, Dunja Pavić i Lana Vrbanus.

Riječ je o mladim volonterima koji su izuzetno aktivni u Gradskom društvu Crvenog križa Vinkovci zbog čega su prepoznatljivi u našoj lokalnoj zajednici koja na njih može biti opravdano ponosna!

FOTO: db