Započelo asfaltiranje Osječke ulice na Slaviji

Započelo je dugoočekivano asfaltiranje Osječke ulice na Slaviji. Radove je danas obišao i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je pozvao sugrađane na strpljenje i razumijevanje, sve u interesu poboljšanja komunalne infrastrukture.

– Asfaltiranjem prometnica kojima svakodnevno prolaze poljoprivredni strojevi, ali i građani koji žive u tim ulicama, želimo osigurati što kvalitetnije i sigurnije prometovanje svim sudionicima u prometu. Tako je nedavno dovršeno asfaltiranje prometnice prema PIK-ovu stanu, danas su strojevi u Osječkoj ulici na Slaviji, nakon čega slijede radovi u Ulici Bare u Mirkovcima – izvijestio je Bosančić u čijem je društvu tijekom današnjeg obilaska radova u Osječkoj ulici bio i pročelnik za gospodarstvo Hrvoje Niče.

– Izgradnjom ovakve pristupne ceste duljine 500 metara, a oko širine tri i pol metra, želimo stvoriti ravnopravne uvjete ovdašnjim žiteljima u odnosu na ostatak grada, a našim poljoprivrednicima, s obzirom na to da u blizini postoji deset poljoprivrednih parcela, želimo omogućiti iznošenje što manje zemlje i blata na glavne prometnice – naglasio je Niče.

Uskoro će, kako je najavljeno, strojevi biti upogonjeni i u mirkovačkoj ulici Bare. Precizan termin početka radova ovisit će isključivo o vremenskim uvjetima. Ali, do kraja aktualne kalendarske godine – svakako.