Zbog pohvala Dekaniću na Vinkulji u SDP-u bijesni na svog Džoića!

Vijećnik SDP-a u Skupštini VSŽ Željko Džoić, FOTO: db

Priopćenje donosimo u cijelosti:

S obzirom na istupe vijećnika Željka Džoića koji su izašli na portalu vinkulja.hr ovim putem novoizabrano rukovodstvo SDP-a Vukovarsko-srijemske županije u potpunosti se ograđuje od iznesenih stavova spomenutog županijskog vijećnika.

Vijećnik Džoić već duže vremena iznosi svoje osobne političke stavove, ili možda čak i stavove tvrtke Agro – klaster d.o.o koju je osnovala Vukovarsko-srijemska županija, a čiji je od nedavno zaposlenik, na sjednicama Županijske skupštine bez prethodnih konzultacija s izabranim rukovodstvom stranke čiji je vijećnik. O njegovom političkom djelovanju unutar SDP-a raspravit će se na sljedećoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije.

Što se tiče stava novoizabranog rukovodstva SDP-a Vukovarsko-srijemske županije želimo naglasiti da je naš fokus na kreiranju novih rješenja i politika za unaprjeđenje života naših sugrađanki i sugrađana te na podizanju i osnaživanju naših organizacija diljem županije. Temelj za proširenje naših rješenja i prijedloga bit će na primjerima dobre prakse i rezultata naših dvojice načelnika Josipa Krnića i Marija Milinkovića.