Zbor Adoro večeras na Županjskoj zimskoj bajci

Nakon tri dana Županjske zimske bajke zadovoljstvo je organizatora je neupitno:

– Zadovoljni smo, jer su i naši sugrađani zadovoljni. Na otvorenju smo imali Domenicu, u subotu smo uz sjajan koncert klape Rišpet proslaviti broncu na Svjetskom prvenstvu, a i sinoć smo se sjajno zabavili uz Golden Strings Orchestra. Odziv? Odličan. Nastavljamo dalje u duhu zajedništva – kaže Kruno Šarić, direktor Turističke zajednice grada Županje.

Županjska adventska priča danas ide dalje…

– Tako je. Klizalište je i danas otvoreno od 17 sati, a zabavni program na Trgu Kralja Tomislava počinje u 19.30 sati nastupom mališana iz Dječjeg vrtića Maslačak koji su pripremili odličan program vrijedan pažnje. U 20 sati nastupaju članovi udruga Golubovi Županja i Golubovi Babina Greda koji su pripremili priredbu „Veseli Božić”, a u 20.30 sati počinje koncert zbora Adoro.

Što znamo o Adoru?

– Posrijedi su naši prijatelji iz Bosanske Posavine koji premijerno nastupaju u Županji. Riječ je o mladom mješovitom zboru koji djeluje već puno desetljeće, a njegova je posebnost to što ga sačinjavaju profesori i njihovi učenici. Iza sebe imaju mnoštvo nastupa i osvojenih nagrada na mnogim zborskim natjecanjima, vjerujem da ćemo svi skupa uživati u njihovom nastupu – zaključuje Šarić.