ZBROJI DVA I DVA Komunalno u Ivankovu zapošljava, a Miličević ženi sina…

Općina Ivankovo IZVOR: Google Earth

Općinski načelnik Ivankova Marko Miličević lavovski se i beskompromisno bori protiv nezaposlenosti i za prosperitet lokalne zajednice čiji je čelni čovjek u već drugom mandatu. Nedavno je tako u Komunalnom društvu Ivankovo, čiji je osnivač Općina Ivankovo, zaposlena A. I. iz Vođinaca. Kancelarijski posao, plaća nije bogznašto, ne možeš se obogatiti, ali je redovita.

Dobro informirani ivankovački izvor, doduše, podsjeća i na to kako načelnik Miličević uvijek i u svakoj prigodi naglašava da se zalaže za to da prioritet pri zapošljavanju trebaju imati žitelji Općine Ivankovo.

No, Miličević je još jednom pokazao kako nije isključiv čovjek, probio je administrativne granice općine i nije „spustio rampu” na zapošljavanje djelatnice iz susjedne jedinice lokalne samouprave. Koja bi, doduše, sljedećeg mjeseca trebala promijeniti prebivalište. I prezime. Naime, A. I. će uskoro, sredinom sljedećeg mjeseca, kako neslužbeno doznajemo, postati A. M(iličević). Ukoliko ne dođe do kakvog kopernikanskog obrata.

Dakle, nova djelatnica Komunalnog društva Ivankovo buduća je načelnikova snaha. Zaposlena, naravno, bez natječaja. Koji, nota bene, nije bilo ni potrebno raspis(iv)ati. Dakle, sve po zakonu. O svemu ostalome može se raspravljati.