Žetva odličja KK Vinkovci u 1. kolu Otvorene karate lige u Osijeku

Prvo kolo Otvorene karate lige u Osijeku okupilo je 311 natjecatelja iz 18 slavonskih klubova. KK Vinkovci nastupio je sa 16 natjecatelja, sudeći prema rezultatima – vrlo raspoloženih za nadmetanje! Nije riječ o dojmu, nego o činjenicama; u 31 kategoriji osvojeno je 28 odličja, od toga devet zlatnih, deset srebrnih i devet brončanih!

Po dva zlatna odličja izborili su Josip Slaviček, Ivana Slaviček, Ivan Slaviček, a po jedno Lenon Čulo, Mia Šalamon i Arian Čulo. U ukupnom poretku KK Vinkovci zauzeo je 4. mjesto, iza Karate akademije Osijek, ivankovačkog Maxa i osječkog Essekera.

– Dobar je to početni kapital obzirom na to da je 50% ove pomlađene ekipe u Osijeku imalo svoj prvi službeni nastup u životu. Prostora za napredak ima još dosta, pa se s pravom nadamo još boljim rezultatima – rekao je klupski predsjednik Jakov Šikić, uz Josipa Županića i Ivanu Slaviček jedan od troje trenera koji su (pred)vodili ekipu na osječkom natjecanju na kojem je klupski član Marko Tunjić, notirajmo i to, obnašao dužnost suca.

Inače, KK Vinkovci poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat), Kralja Zvonimira 68, Vinkovci. I to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.