Žitelji MO Lapovci i MO Dvanaest redarstvenika „otvorili dušu” gradonačelniku Bosančiću

Zajedno za bolje sutra” naziv je javne tribine, zapravo desetak njih, koje će sljedećih dana biti održane vinkovačkim mjesnim odborima. Karavana je krenula s Lapovaca; u prostorijama Plinare istočne Slavonije stanovnici mjesnih odbora Lapovci i Dvanaest redarstvenika imali su prigodu „otvoriti dušu” gradonačelniku Ivanu Bosančiću; uputiti pohvale, kritike, prijedloge, požaliti se na ono što ih muči, a smatraju da gradska vlast može i mora riješiti.

– Prva ovogodišnja tribina s građanima bila je zanimljiva i konstruktivna. Stanovnici mjesnih odbora Lapovci i Dvanaest redarstvenika objasnili su probleme s kojima se susreću u svojim kvartovima koji se ponajprije odnose na komunalnu infrastrukturu, a koje ćemo u što skorije vrijeme rješavati. Predložili su i određena konstruktivna rješenja koja ćemo svakako uzeti u obzir prilikom planiranja budućih radova i projekata, a bilo nam je drago čuti i pohvale za sve dobro što smo odradili – rekao je gradonačelnik Bosančić.

Već ovoga četvrtka na programu je nova javna tribina koja će biti održana u prostoru MO Centar, na adresi Glagoljaška 13, a na kojoj će uz stanovnike spomenutog mjesnog odbora imati prigodu sudjelovati i žitelji MO Ban Jelačić. Početak tribine zakazan je u 18 sati.