ZLATNA BILANCA 2022. Petar Šimić: Najzaslužniji za ovu nagradu su naši djelatnici, njih 211!

Petar Šimić FOTO: Cropix

U sjeni Plenkovićeva posjeta Vinkovcima, ostavke ministra Marića, pisma prve dame Hrvatske upućeno školskoj ravnateljici i novog dvotjednog zamrzavanja cijena goriva ostala je nekako informacija o sjajnom pothvatu vinkovačke tvrtke Grad-Export, dobitnice priznanja Zlatna bilanca koju je u partnerstvu s Jutarnjim listom i Vladom RH ustanovila Fina koja je i organizirala svečanu dodjelu.

Dodijeljeno je ukupno 19 nagrada; 11 Zlatnih bilanci najuspješnijim tvrtkama u pojedinim djelatnostima, dva priznanja za izvrsnost u kontinuitetu poslovanja te šest Zlatnih bilanci za posebne kategorije od kojih je jednu dobio Grad-Export. Konkretno, riječ je o nagradi za najuspješnijeg dugovječnog poduzetnika u 2021. godini.

Neizmjerno sam ponosan što je u izuzetnoj konkurenciji prepoznat naš 30-godišnji predani rad i što osim imenima naših dekorativnih panela (Vinkovci, Nuštar, Otok…, op. a.).Vinkovce i Vukovarsko-srijemsku zupaniju predstavljamo i u gospodarskim dostignućima – kaže Petar Šimić, vlasnik Grad-Exporta, tvrtke uz koju su u ovoj kategoriji nominirani bili još i osječka tvrtka Mono d.o.o. te Servus d.o.o. iz Splita.

Još jednom hvala svima koji su prepoznali naš trud i rad u protekla tri desetljeća. Najzaslužniji za ovu laskavu nagradu su naši djelatnici, njih 211 – ne propušta naglasiti Šimić.