Župan Dekanić primio missice Patriciju i Barbaru: I vi ste oblik promocije svih ljepota VSŽ!

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić u maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima upriličio je prijam za Jarminčanku Patriciju Hanžek i Privlačanku Barbaru Oršolić koje su predstavljale VSŽ na natjecanju Supranational Hrvatska na kojem su obje ostvarile zapažen uspjeh. Patricia Hanžek ponijela lentu prve pratilje miss Supranational Hrvatska, dok je Barbara Oršolić postala miss Supranational Catwalk 2021.

– Uspjeh naših djevojaka na nacionalnom natjecanju govori u prilog činjenici da Vukovarsko-srijemska županija prati trendove i kada su u pitanju ljepota i moda – naglasio je Dekanić.

Izbori ljepote su, smatra župan, odskočna daska u svijetu mode i modelinga, pa mu je izuzetno drago da su si dvije mlade dame ovim titulama prokrčile put na prenatrpanoj modnoj sceni.

– Nije jednostavno stati pod svjetla reflektora i reći: „Da, to sam ja!“ – prvenstveno karakterom, a onda i ljepotom. Jer, jer jedno ne ide bez drugoga – poručio je župan uz nadu da su obje osvojenim lentama ostvarile svoje dječje snove i ispunile poslovne želje.

Dekanić je dodao i to da je zapaženi rezultat Patricije Hanžek i Barbare Oršolić na nacionalnom natjecanju još jedan oblik promocije svih ljepota Vukovarsko-srijemske županije.