Županiji trebaju 2 vježbenika, jedan viši matičar i zamjenik pročelnika. Ako ispunjavate uvjete, prijavite se!

Vukovarsko-srijemska županija prošli je tjedan na svojim službenim stranicama objavila kako su raspisani natječaji za četiri radna mjesta u županijskim upravnim tijelima. Uz dva nova vježbenika, županija tako treba i jednog višeg matičara te jednog zamjenika pročelnika  za socijalnu skrb.

Za tri niža radna mjesta natječaji traju do Badnjaka, dok se za mjesto zamjenika pročelnika možete prijaviti sve do 28. prosinca ove godine.

Za mjesta vježbenika traže se viši stručni suradnik za zaštitu okoliša te viši referent za održivi razvoj, a za što je, između ostalog, potrebno više/visoko obrazovanje, poznavanje rada na računalu te da nemaju iskustva u struci. Ovdje je riječ o prijemu na određeno vrijeme, dakle na 12 mjeseci koliko traje vježbenički staž.

Za radno mjesto višeg referenta za poslove matičarstva-viši matičar traži se 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz obvezan probni rad u trajanju od tri mjeseca, a uvjeti su, između ostalog, VŠS sveučilišni ili stručni prvostupnik pravne, ekonomske, društvene  ili druge odgovarajuće struke te najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Za mjesto zamjenika pročelnika za socijalnu skrb potrebno je, uz sve navedeno, imati i radno iskustvo od najmanje pet godina na odgovarajućim poslovima.

Detaljne uvjete natječaja možete pronaći ovdje.