ŽUPANJA Odgođen večerašnji koncert Amire Medunjanin, novi termin 19. lipnja! Odgođen i sutrašnji Grašin…

Amira Medunjanin neće večeras pjevati Županjcima. Njezin koncert, čije je održavanje predviđeno ispred Doma mladeži, spriječili su loši vremenski uvjeti. No, ništa strašno, a još manje dramatično. Jer, briljantna interpretatorica tradicionalnih bosanskih sevdalinki pred Županjce i goste njihova grada stat će 19. lipnja, to je novi termin. Uz napomenu da svi oni koji su kupili ulaznicu za večerašnji termin, a novi im ne odgovara, istu mogu vratiti do 15. lipnja na istom prodajnom mjestu na kojem su ju kupili.

Ako je, pak, ulaznica kupljena online na www.eventim.hr, povrat povrat novca moguć je slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr, također do 15. lipnja. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s e-maila koji je vezan uz narudžbu.

Također, iz istoga je razloga odgođen i sutrašnji koncert Petra Graše. No, također je definiran i novi termin, 11. srpnja. U slučaju da ste netko od onih tko je kupio ulaznicu za nedjeljni Grašin koncert, a novi termin ne uklapa se u planove, možete ju vratiti do 24. lipnja. Dakle; ili na prodajno mjesto na kojem je kupljena, ili na info@eventim.hr pod istim uvjetima kao i u „slučaju Medunjanin”. Inače, već kupljene ulaznice vrijede i za nove termine.

Za kraj dodajmo i to kako Gibonni nije odgođen, njegov županjski nastup zakazan je za sljedeći petak, 17. lipnja. Ulaznice su dostupne u internetskoj prodaji (eventim.hr) po cijeni od 80 kuna.

https://www.eventim.hr/…/gibonni-zupanja…/event.html