ŽUPANJA Preko 600 malih haklera stiže na 2. turnir “Prva nogometna lopta u Hrvatskoj”

Na prošlogodišnjem turniru uspješno su nastupili i limači ivankovačkog Bedema te vinkovačke Cibalije
NK Graničar Županja i ove godine, drugu zaredom, u okviru obilježavanja Dana grada organizira 2. nogometni turnir za limače službenog naziva “Prva nogometna lopta u Hrvatskoj”. Turnir je na programu sljedećeg vikenda, 19. i 20. kolovoza, okupit će 45 momčadi iz cijele Hrvatske, a zahvaljujući gostima iz Bosne i Hercegovine i Mađarske imat će i međunarodni predznak.
– Ovo je još jedan od načina na koji NK Graničar promovira naš grad, svoj klub i ponosnu priču o prvoj nogometnoj lopti i prvom igraju nogometa u Hrvatskoj, na što smo posebno ponosni. Svim natjecateljima, a bit će ih preko 600, ali i ostalim gostima želimo ugodan boravak na našem povijesnom stadionu te mnogo lijepih trenutaka uz nadu da će im Županja, Spomen stadion prve nogometne lopte u Hrvatskoj i NK Graničar ostati u u lijepom sjećanju – napominje Hrvoje Bušić, voditelj Škole nogometa NK Graničar.
 
Iz NK Graničar pozivaju sve ljubitelje nogometa da posjete ovaj dvodnevnih turnir na kojem će nogometno umijeće prezentirati mali hakleri razvrstani u dvije starosne kategorije; U-9 (dječaci rođeni 2015. i 2016. godine) i U-11 (dječaci rođeno 2013. i 2014. godine). Predviđena je i zabava uz prigodnu program, neće nedostajati ni ića, ni pića. Oba turnirska dana počinju u 9.30 sati, a završavaju u 18.30 sati.