Zvijezde Slagalice strave i Divlji zapad u Slavoniji i Baranji snimaju film hrvatskog redatelja

Wrongful Death

Brojne osječke i baranjske lokacije i ovaj će mjesec postati prave filmske kulise povodom nastavka snimanja filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera redatelja, producenta i glumca Vjekoslava Katušina, scenarista Miroslava Trčka te koproducenta Milana Papića.   

Snimanju se tijekom lipnja pridružuju slavni detektiv iz kultne franšize Slagalica strave Costas Mandylor te Bai Ling, kinesko-američka glumica poznata po ulogama u filmovima Divlji zapad s Will Smithom te Crveni ugao s Richardom Gerom, ali i mnoštvom drugih uloga kao što je utjelovljenje lika Archara u višestruko nagrađivanoj televizijskoj seriji Izgubljeni. Također, na snimanju će se pojaviti i njemačka pjevačka senzacija Joey Heindle, 13-godišnji Emin Račić koji u nastavku glumi sina Costasa Mandylora te već poznate glumice iz prvog Wrongful Death filma, Alona Hertha i Jenny Paris.

FOTO: Mihaela Vojtek – Dream Team Pictures

Okupili smo najbolje od najboljih

Robert Miano, Massi Furlan i Chris Moss u Osijeku su ranije snimili svoje scene, a u lipnju nastavljamo snimanje s još dva holivudska imena – Costasom Mandylorom i Bai Ling, podsjeća Katušin, dodajući kako mu je veliko zadovoljstvo i čast raditi s takvim profesionalcima. „Snimanje do sada prolazi i bolje od planiranoga, a posebno me raduje što snimamo baš u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji i to s ovakvom zvjezdanom postavom. Vjerujem da smo za ovaj projekt okupili najbolje od najboljih i na to smo jako ponosni“, ističe Katušin.

WRONGFULDEATH 2 BLOODLINES

Završetak snimanja filma planiran za srpanj

Katušin najavljuje nastavak snimanja i tijekom srpnja, kada će im se u Hrvatskoj pridružiti glumačke legende Eric Roberts i Michael Paré, koji i utjelovljuju glavne likove u prvom dijelu ovog filmskog trilera te švicarska glumica Silvia Spross. „Zahvalni smo na velikoj zainteresiranosti javnosti, posebno lokalnog stanovništva te se nadamo da ćemo im nekad u skorije vrijeme moći i prikazati ono na čemu smo vrijedno radili sve ove mjesece. Planiramo premijeru prvog filma u Hrvatskoj, a onda svakako i drugog, ali nećemo još otkrivati baš sve detalje“, zaključuje osnivač produkcijske kuće Dream Team Pictures, Vjekoslav Katušin.

Bai Ling i Chris Moss, FOTO: Mihaela Vojtek – Dream Team Pictures

Podsjetimo, radnja prvog filma „Wrongful Death“ odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu svojega sina, a to pokušava doznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts), dok se u nastavku “Wrongful Death 2: Bloodlines“, detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava sa serijom brutalnih ubojstava i brojnim misterijama i tajnama. Osim što se fokusira na napetu radnju i neočekivana zbivanja, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje turbulencije likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo.