Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal Vinkulja.hr.

Vinkulja.hr pruža vam korištenje usluga i sadržaja istoimenog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Vinkulja.hr portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela Vinkulja.hr portala te svih njegovih dijelova i podsiteova V MEDIA d.o.o. (u nastavku samo Vinkulja.hr) smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Vinkulja.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

AUTORSKA PRAVA

Vinkulja.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Vinkulja.hr portala i podložno je tužbi.

Dozvoljeno je preuzimanje sadržaja Vinkulja.hr portala uz obavezno navođenje izvora i linka na preuzeti sadržaj.

Vinkulja.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja medijskih partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Vinkulja.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri.

Sve sadržaje Vinkulja.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Vinkulja.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Koristimo se i vanjskim tvrtkama u svrhu isporuke oglasa prilikom posjete našoj web stranici (AdSense). Ove tvrtke mogu koristiti informacije (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail adresu ili broj telefona) o posjetama ovoj i drugim web stranicama kako bi omogućili isporuku oglasa roba i usluga od Vašeg interesa. Ako želite više informacija o ovoj praksi, kliknite ovdje .

Pristup Vinkulja.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

PRAVO NA IZMJENU SADRŽAJA

Vinkulja.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE STRANICE

Vinkulja.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje Vinkulja.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Vinkulja.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van Vinkulja.hr portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Vinkulja.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima Vinkulja.hr portala strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

– manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Vinkulja.hr portala

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Vinkulja.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Vinkulja.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Vinkulja.hr može obavijestiti korisnike objavljivanjem na portalu.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Vinkulja.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.